Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Sakaryasporda teknik direktör arayışları -Kulüp Başkanı Yaşlıca: -Takımı iyi oynatacak bir hocaya ihtiyacımız var


SAKARYA (A.A) - Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryasporun kulüp başkanı Vedat Yaşlıca, takımı başarılı yapacak teknik direktöre ihtiyaçları bulunduğunu söyledi.
     Yaşlıca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç bir takıma sahip olduklarını, bu nedenle teknik direktör konusunda hassas çalışma yürüttüklerini anlattı.
     Yaşlıca, çok sayıda antrenörü incelediklerini belirterek, Çalışmalarımız sürüyor. Her gün yeni isimler geliyor. Salı günü her şey netleşecek. Aday çok şu anda. Çok başarılı isimler var ancak en iyi seçimi yapmak istiyoruz. Tüm adaylar içinde elemeler yapıyoruz. Bu şekilde takımımıza uygun hocayı bulacağımıza inanıyorum dedi.
     Takımı iyi oynatacak bir hocaya ihtiyacımız var diyen Yaşlıca, Genç bir takımımız var. Alacağımız hocanın hem anne hem baba hem teknik direktör hem de psikolog gibi olması gerekiyor. Bunun için çok titiz bir çalışma yürütüyoruz. İnşallah iyi bir seçim yapacağız ifadelerini kullandı.
     Yeşil-siyahlı ekip, bir puanla ligde son sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER