Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Teknik Direktörü Altunsoy: Tokatspor ligde kendisine iyi bir yer edinecek


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik direktörü Namık Altunsoy, Tokatsporun ligde kendisine iyi bir yer edineceğini belirtti.
     Altunsoy, yaptığı yazılı açıklamada, geçen hafta pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspora 3-2 yenildiklerini anımsattı. Müsabakaya hafta içi yaşanan olumsuzluklara rağmen yönetim kurulunun verdiği destekle tam motivasyonla çıktıklarını belirten Altunsoy, Oyuncularımın maçtaki istek, arzu ve mücadelesinden memnunum. Ancak yenilen gollerdeki basit hatalar sonucu belirledi değerlendirmesinde bulundu.
     Yeni Malatyaspor karşısında özellikle ikinci yarıda sergiledikleri oyunu ligin kalan bölümüne yaymaları gerektiğini vurgulayan Altunsoy, Tokatspor ligde kendisine iyi bir yer edinecek ifadelerini kullandı.
     Altunsoy, bunun için de takımdaki istek ve coşkuyu daha da artırmak, yapılan hataları tekrarlamamak gerektiğine vurgu yaptı. Yeni Malatyaspor maçının geride kaldığını ifade eden Altunsoy, bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sıkışık bir maç trafiği içerisinde olacaklarını, bu maçlarda başarılı olmak için ellerinden gelen tüm mücadeleyi göstereceklerini belirtti.
     Altunsoy, özellikle Tokatta oynayacakları maçlarda taraftarların desteğiyle iç saha avantajını kullanmak istediklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER