Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Turgutluspor Teknik Direktörü Cinel: -Çankırıdan 3 puanla dönemememizin tek nedeni maçın orta hakemidir


MANİSA (A.A) - Kırmızı Grupta dün Çankırıspor ile 1-1 berabere kalan Turgutlusporun teknik direktörü Koray Cinel, Çankırıdan 3 puanla dönemememizin tek nedeni maçın orta hakemidir dedi.
     Cinel gazetecilere yaptığı açıklamada, Çankırıya 6 eksik oyuncuyla gittiklerini, karşılaşmada öne geçmelerine rağmen 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını belirtti.
     Oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade eden Cinel, Hepsi sahaya çıktı ve aslanlar gibi mücadele ettiler. Onları tebrik ediyorum. Çankırıdan 3 puanla dönemememizin tek nedeni maçın orta hakemidir. İkinci yarıda iki net penaltımızı çalmayarak bizi 3 puandan etmiştir. 2 haftadır Turgutluspor rakipten çok hakemlerle mücadele etmek zorunda kalmıştır görüşünü savundu.
     Kulüp Başkanı Murat Ayhan da hakemlerin 2 haftada 4 puanlarını engellediğini ileri sürdü.
     Bu hafta sahasında Tepecikspor ile karşılaşacak kırmızı-siyahlılarda cezaları biten Raşit, Özkan ve Şevket takımda yer alabilecek. Sakatlıkları süren Bahadır ve Necatinin tedavilerine devam edildiği, Youssefin durumunun ise maç günü belli olacağı ifade edildi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Halil Şahin / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER