Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Belediye Bingölspor Kulübü Başkanı Varolgüneş, görevinden istifa etti


BİNGÖL (A.A) - Spor Toto 3. Lig takımlarından Belediye Bingölsporda Kulüp Başkanı Şeref Varolgüneş, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
     Varolgüneş, yaptığı yazılı açıklamada, bir süre önce gerçekleşen olağanüstü kongrede kulüp yönetimine talipli çıkmadığı için delegelerin verdiği önergeyle göreve geldiklerini belirtti.
     Belediye Bingölsporu layık olduğu yere getirmek için çalıştıklarını belirten Varolgüneş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Kerhen de olsa geldiğimiz bu görevde Bingölsporu layık olduğu yerlere getirmek için kolları sıvadık. Teknik heyeti belirledikten sonra hocamızın raporları doğrultusunda 18 kişilik iskelet kadroyu oluşturmak için ön görüşmeler tamamlanmış olup mutabakata varıldı.
     Ayrıca 25 Temmuz Çarşamba günü başlayacak sezon öncesi hazırlık kampı için Kocaeli Kartepe Tesisleri ile protokol imzalandı. Fakat yapılan vaatlerin hiçbirinin yerine getirilmemesinden dolayı maddi olarak tıkanmış durumdayız. Başarıya kilitlenmiş spor kamuoyu karşısında sorumluluk bilinciyle hareket eden yönetimimize ağır gelmektedir.
     Bu yük, maddi ve manevi olarak ben ve arkadaşlarımın tek başına kaldırabileceği bir yük değildir. Bu nedenle Belediye Bingölspor Kulübü yönetim kurulu başkanlığından istifa ediyorum. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu alt kurul üyeliğinden, 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Denetleme Kurulu üyeliğinden de ayrılıyorum.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / İbrahim Yakut / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER