Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, hafta sonu grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanına karşılaşacak


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, hafta sonu grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanına karşılaşacak.
     Tekirova Belediyespor Antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, yaptığı açıklamada, güçlü ve zor bir deplasmana gideceklerini belirtti.
     Rakiplerinin 4de 4 yaparak gücünü ispatladığını dile getiren Ferhatoğlu, Kupadaki Altay maçını unuttuk. Ligdeki hedefimize konsantre olduk. Üst sıraları bırakma niyetinde değiliz. Bu nedenle rakibimize ilk puanı ya da puanları kaybettirmenin hesabıyla Diyarbakıra gideceğiz. Oyuncularıma güveniyorum dedi.
     Diyarbakır maçının tekrar eski havalarını yakalamaları açısından iyi bir fırsat olacağını vurgulayan Ferhatoğlu, bu maçtan alacakları puan ya da puanlarla Altay maçını taraftarına unutturmak istediklerini kaydetti.
     Pazar günü saat 15.00de yapılacak Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi lig ikincisi olan Tekirova Belediyespor, 9 puanla rakibinin hemen arkasından yer alıyor.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER