Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Arsinspor Genel Sekreteri Şahin: Kazanmamız gereken Gümüşhanespor karşılaşmasından 1 puanla ayrıldığımız için üzgünüz


TRABZON (A.A) - Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, kazanmaları gereken Gümüşhanespor maçından 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.
     Şahin, son 2 maçta 5 puan kaybettiklerini ve daha fazla puan kayıplarına tahammülleri olmadığını belirterek, Biz iç sahada oynadığımız her maçtan mutlak 3 puanla ayrılmayı hedefliyorduk. Gümüşhanespor maçı da bu maçlardan biriydi. Fakat başaramadık ve sahada bizim için çok önemli olan 2 puan bıraktık. Kazanmamız gereken Gümüşhanespor karşılaşmasından 1 puanla ayrıldığımız için üzgünüz dedi.
     Karşılaşmaya iyi başlayamadıklarını ifade eden Şahin, Kalemizde gördüğümüz ilk golün ardından oyuna ağırlığımızı koyup önce beraberliği sağladık, ardından da galip gelebilecek olduğumuz golü aradık. Rakip kale önünde bulduğumuz pozisyonları gole çevirmeyi başaramayınca maç berabere bitti ve sahadan 1 puanla ayrıldık. Şayet ilk golü bulan taraf Gümüşhanespor olmasaydı, sahadan galip ayrılabilirdik diye konuştu.
     Üst üste yaşadıkları puan kayıplarının kendilerini üzdüğünü belirten Şahin, kalan haftalarda yeni bir çıkış yakalayıp alt sıralardan uzaklaşabilmeleri için daha fazla puan kayıpları yaşamamaları gerektiğini kaydetti.
     Şahin, Her kaybedilen puan ya da puanların ardından üzüntüler yaşanılabilir. Futbolcularımız bu karşılaşmada ellerinden geleni yaptılar, ancak şans yanımızda değildi. Bir galibiyet alabilirsek yeniden yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum dedi.
     Tribünlerde kendilerini yalnız bırakmayan Arsinspor taraftarlarına da teşekkür eden Şahin, Gümüşhanespor maçının geride kaldığını ve bir sonraki maçları düşünmeye başladıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER