Sultanbeyli İstanbulensis Gençlik Merkezi Projesine destek

Sultanbeyli İstanbulensis Gençlik Merkezi Projesine destek -Proje, İstanbul Kalkınma Ajansından 910 bin lira hibe almaya hak kazandı


İSTANBUL (A.A) - Sultanbeylinin gençlik projelerinden İstanbulensis Gençlik Merkezi Projesi,, İstanbul Kalkınma Ajansından 910 bin lira hibe almaya hak kazandı.
     Sultanbeyli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin Strateji Geliştirme Müdürlüğü, İstanbul Kalkınma Ajansının Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programına İstanbulensis Gençlik Merkezi Projesi ile 7 Mayısta başvurdu.
     İlçedeki gençlere yönelik çeşitli aktivitelerin yer alacağı İstanbulensis Gençlik Merkezi Projesi, 276 proje arasında başarılı olarak 910 bin lira hibe almaya layık görüldü.
     Mecidiye Mahallesinde yapımı devam eden ve inşaatı büyük ölçüde tamamlanan İstanbulensis Gençlik Merkezi, Sultanbeylide yaşayan gençlerin sosyal, kültürel, mesleki, sportif ve kişisel gelişim ihtiyaçlarına cevap verecek aktiviteler ekseninde tasarlandı.
     Sultanbeyli Belediyesi öncülüğünde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kaymakamlık ortaklığında yürütülen proje kapsamında, gençlerin kullanımına yönelik teknoloji sınıfı, spor salonu, sinema ve tiyatro salonu, fuaye salonu, mesleki eğitim atölyeleri ve görme engelli gençlere yönelik dijital kütüphane salonları oluşturulacak.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Sultanbeyli İstanbulensis Gençlik Merkezi Projesine destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER