Suluova Belediye Başkanı Boz:

Suluova Belediye Başkanı Boz: -"Bu yıl da ilçe tarihinin en büyük beton asfalt yol ve kaldırım hamlesini gerçekleştireceğiz"


AMASYA (A.A) - Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz, yeni iş sezonuyla birlikte ilçe genelinde yol, kaldırım ve peyzaj çalışmaları başlattıklarını söyledi.
     Boz, yaptığı açıklamada, ilçenin her geçen gün hızla geliştiğini ifade etti.
     Birinci ve ikinci etap TOKİ konutlarının ilçeye kentleşme konusunda çok önemli ivme kazandırdığını belirten Boz, "Biz de Belediye olarak modern yaşam alanları oluşturmak adına yol, kaldırım ve peyzaj çalışmaları yürütüyoruz" dedi.
     Boz, 2012 yılında 5 milyon liralık bir yatırımla içme suyu ishale hattı yaptıklarını belirterek, şöyle devam etti:
     "Bu yıl da ilçe tarihinin en büyük beton asfalt yol ve kaldırım hamlesini gerçekleştireceğiz. 30 bin metrekare beton asfalt ve 100 bin metrekare de lüks taş kaldırım çalışmaları hedefliyoruz. 35 bin adet limon ve portakal kelle kadife çiçeği ile pembe ve kırmızı begonya cinsi çiçekleri şehrin belirli noktalarına diktik, bu sayıyı en kısa sürede 50 bine çıkarmayı düşünüyoruz. Geçtiğimiz dönemde hemen hemen tüm sokaklarda yaşanan toz ve çamur görüntüsü yok artık. Suluovamız insanları, doğal güzellikleri, yolları ve de kaldırımlarıyla beraber her şeyin en güzelini hak ediyor. Artık ilçemizde yeni bir dönem başlatıyoruz, beton asfalt ve modern parke taş yolları dönemi."
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluova Belediye Başkanı Boz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER