Suluova Devlet Hastanesinde bakım ve onarım

Suluova Devlet Hastanesinde bakım ve onarım çalışmaları başladı


AMASYA (A.A) - Suluova Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Kadir Çolak, hastane bünyesinde bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları başlattıklarını söyledi.
     Çolak, acil servis, hasta gözlem, diyaliz ve yoğum bakım bölümlerinin eksikliklerini gidermek için bir takım yeni düzenlemelerde bulunduklarını belirtti.
     Yeni düzenlemelerle diyaliz ve yoğun bakım odalarının yataklarının yenilendiğini ifade eden Çolak, Kamu Hastaneleri Birliği tarafından, mide ve bağırsakların görüntülenmesini sağlayan 1 adet endoskopi cihazı hastanemize bağışlandı. Ayrıca en büyük ihtiyacımız olan 1 adet tomografi cihazını yetkili makamlardan talep ettik. Yoğun bakım ünitesinin merkezi oksijen sistemi ve vantilatör ihtiyaçlarının giderilmesi için de çalışmalarımız sürüyor dedi.
     Hastane yatak kapasitesinin 74 olduğunu da belirten Çolak, Çağdaş hizmet standardını yakalayarak daha fazla sayıda hastamıza bünyemizde hizmet vermek adına çalışmalarımız devam ediyor dedi.
     Acil serviste 4, faal olan 11 poliklinikte ise 11 uzman doktorun hizmet verdiğini söyleyen Çolak, şöyle devam etti:
     Diş, radyoloji, dahiliye, çocuk ve acil başta olmak üzere hekim eksiği olan bölümlerimize yeni doktor taleplerimizi il genel sekreterliğimize ilettik. Tamamlanması halinde hizmet standardımızı en yüksek seviyeye çıkararak hastalarımızın gerekli tanı ve tedavilerini dış bölgelere göndermeden hastanemiz bünyesinde karşılayacağız.
    
     Muhabir: Murat Aslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluova Devlet Hastanesinde bakım ve onarım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER