Suluova Emniyet Teşkilatı iftarda bir araya

Suluova Emniyet Teşkilatı iftarda bir araya geldi


AMASYA (A.A) - Suluova İlçe Emniyet Müdürlüğünün geleneksel olarak tertip ettiği iftar programının 4üncüsünü gerçekleştirdi.
     Suluova Şelale Parkında düzenlenen iftara katılan Kaymakam Sarıfakıoğulları, burada yaptığı konuşmada, Emniyet teşkilatıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
     Mübarek ramazan ayının bu mübarek gününde hep beraber olduk, ne mutlu bizlere diyen Sarıfakıoğulları, şöyle devam etti:
     Allah her zaman bu günleri görmek nasip etsin. Canla başla vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan bu değerli kardeşlerimize bütün ülke olarak bir şükran borcumuz var. Hepsine Allah muvaffakiyet versin ve her türlü kazadan, beladan ve kötülüklerden korusun.
     Amasya İl Emniyet Müdürü Ayhan Acet ise, Tüm ilçelerimizde teşkilatlarımızın düzenlediği programlara katılarak birlikte olmaya çalışıyoruz. Suluovadaki tüm arkadaşlarımızı birlik ve beraberlik içinde gördüm ve çok memnun oldum. Bu güçlü birlikteliğin devam etmesini temenni ediyorum dedi.
     İftarın ardından İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş dua okudu.
     Programa, İlçe Garnizon Komutan Vekili Hamit Güzel, Belediye Başkanı Mahmut Boz, İlçe Cumhuriyet Savcısı Dursun Fatih Kaymaz, Hakim Gökhan Oflaz, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Oflaz ve emniyet mensupları katıldı.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluova Emniyet Teşkilatı iftarda bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER