Suluova Meslek Yüksekokulu ek binası tamamlandığı

Suluova Meslek Yüksekokulu ek binası tamamlandığı bildirildi


AMASYA (A.A) - Suluova Yüksekokul Yaptırma, Yaşatma ve Öğrencileri Destekleme Derneği Başkanı Bayram Çolak, 5 aydır devam eden ve 250 bin liraya mal olan ek bina çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.
     Suluova MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cengiz Yıldırımı ziyaret eden Dernek Başkanı Çolak ve dernek üyeleri ek bina çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Yüksekokul bahçesinde atıl durumda olan 3 katlı binanın gerekli bakım ve onarımının bitirildiğini belirten Çolak, Oluşturulan ek binamıza 9 adet yeni derslik, 4 adet idari oda, bay bayan tuvaletler ve 1 adet kalorifer dairesi yapıldı. Binaya ayrıca güçlendirme yapıldı, binanın kapı ve pencereleri yenilendi, dış cephesi mantolandı ve boya badanası bitirildi. Ek bina sayesinde artık yüksekokulumuzda daha çok sayıda öğrenci eğitim görebilecek dedi.
     Beş ayda tamamlanan ek bina çalışmaları için toplam 250 bin lira harcandığını belirten Çolak, şunları kaydetti:
     Ek bina çalışmalarında katkıları olan başta sayın Valimiz olmak üzere, milletvekillerimize, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Yüksekokul Müdürümüze, maddi ve de manevi emeği ve de katkısı geçen tüm yetkililere ve Suluovalılara teşekkür ederim. Suluovamız yüksekokul ile büyüyecektir. Buraya ne kadar çok öğrenci gelirse ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatı da o derece büyüyecektir. Tüm Suluovalı vatandaşlarımızın yüksekokulumuza ve öğrencilerimize sahip çıkması gerekmektedir. Ayrıca ilçe dışında bulunan Suluovalıları da bu çalışmalara destek vermeye ve herkesi yüksekokul için üzerine düşen görevi yerine getirmeye çağırıyorum.
     Yapılan çalışmalar nedeniyle Çolak ve üyelerine teşekkür eden Meslek Yüksekokulu Müdürü Yıldırım, Eğitim ve ilim bir ülkenin en temel ögesidir. Ek bina akademik potansiyelimizin artmasına büyük katkı sağlayacaktır. Önümüzdeki haftalarda açılışını yapacağımız ek bina çalışmalarında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederim diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluova Meslek Yüksekokulu ek binası tamamlandığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER