Sulusarayda sağanak etkili oldu

Sulusarayda sağanak etkili oldu -Yağışın ardından oluşan sel nedeniyle Sarıyaprak köyünün ilçeyle bağlantısını sağlayan köprünün bir bölümü yıkıldı, bazı köy yolları da zarar gördü


TOKAT (A.A) - Sulusaray ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından oluşan sel nedeniyle bir köprü ile bazı yollar zarar gördü.
     Sulusaray ve köylerinde dün akşam etkili olan yağışın ardından Sarıyaprak Deresinde sel meydana geldi. Sel nedeniyle Sarıyaprak köyünün Sulusaray ile bağlantısını sağlayan köprünün bir bölümü yıkıldı. Köprünün giriş ve çıkışına İl Özel İdaresi ekipleri tedbir amacıyla güvenlik şeridi çekti.
     Ekipler, köyün ulaşım sorununu çözmek için köprünün yanındaki bahçeden yol açma çalışmalarına başladı. Yıkılan köprünün 2 kilometre ilerisindeki menfez köprüde de sel nedeniyle toprak kayması meydana geldi. Ekipler, bu menfezin onarımı için de çalışma başlattı.
     Çime köyünün de aralarında bulunduğu bazı yerleşim birimlerinin de stabilize yollarında yağışın ardından çökme meydana geldiği bildirildi. Hasar gören köy yollarının onarımı için çalışmaların yürütüldüğü kaydedildi.
     Sarıyaprak köyü muhtarı Hacı Poyraz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi ekiplerinin yardımlarıyla ulaşımın sağlandığını söyledi.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sulusarayda sağanak etkili oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER