Sumbas Kaymakamı Yosunkayadan köy ziyareti

Sumbas Kaymakamı Yosunkayadan köy ziyareti


OSMANİYE (A.A) - Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, köy ziyaretinde vatandaşların sorunlarını dinledi ve öğrencilerle halay çekti.
     Yosunkaya, ilçeye atandığı günden beri çevreyi tanımak ve sorunları yerinde görmek amacıyla ziyaretlerde bulunduğunu söyledi.
     Vatandaşları dinledikten sonra sınıfları gezerek, öğrencileri dinleyen Yosunkaya, Kızılömerli Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Kanat ve Köy Muhtarı Mehmet Coşkundan sorunlar hakkında bilgi aldı.
     Yosunkaya, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ve sorunların çözümü konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarını belirterek, Vatandaşların sorunu, bizim sorunumuzdur. Kapımız her zaman açıktır. Vatandaşımızın her türlü ihtiyaç ve sorunlarını imkanlar ölçüsünde çözmek için, ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları seferber olmaktadır dedi.
     Kaymakam Yosunkaya, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin ile öğrencilerle halay çekerek oyun oynadı.
     Ziyarete, İlçe Emniyet Amiri Adem Gültekin, Sağlık Grup Başkanı Dr. Yasemin Avcı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Özkale, Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kırpık, İlçe Özel İdare Müdürü Vekili Zübeyir Bozdayı ve diğer bir kısım ilgililer katıldı.
     (MY-MÖ-AYC-ST)
<< Önceki Haber Sumbas Kaymakamı Yosunkayadan köy ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER