Süper Toto Süper Lig

Süper Toto Süper Lig -Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı: -Artık galibiyetle tanışma vaktimiz geldi. Ümit ediyorum ki, bu hafta futbolcularımızın üstün çabasıyla bu maçta gülen taraf olacağız


MERSİN (A.A) - Ligde 4 maçta toplayabildiği 2 puanla son sıralarda bulunan Mersin İdmanyurdu, galibiyetle tanışmak istiyor.
     AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, ligin ilk haftasında kendi sahasında konuk ettiği Orduspor ile golsüz berabere kalan Mersin İdmanyurdu, buradan aldığı ilk puanın ardından çıktığı Sivasspor maçında da, yiğidoların 3 golüne aynı sayıda golle yanıt vererek hanesine 1 puan daha yazdırabildi.
     Ancak sonraki haftalarda puana hasret kalan kırmızı-lacivertliler, kendi evindeki Eskişehirspor maçında 3-1, deplasmandaki Fenerbahçe maçında ise 2-1 mağlup oldu.
     Çıktığı 4 maçta hanesine sadece 2 puan yazdırarak puan cetvelinin 15. sırasında kendine yer bulabilen Çukurova temsilcisi, bu kötü gidişe kendi sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçta son vermek istiyor.
     Bu amaçla Macit Özcan Spor Kompleksinde önceki gün başlattığı hazırlık çalışmalarını sürdüren ekip, teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde galibiyet parolasıyla ter döküyor.
     Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen haftalarda çeşitli nedenlerle puan kaybettiklerini ancak artık çıkış yakalama zamanının geldiğini söyledi.
     Kahramanlı, bu amaçla tüm sporcuların hırslı bir şekilde Gençlerbirliği maçına kitlendiğini ifade ederek, Artık galibiyetle tanışma vaktimiz geldi. Ümit ediyorum ki, bu hafta futbolcularımızın üstün çabasıyla bu maçta gülen taraf olacağız dedi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Süper Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER