Suriyede Türk gazetecilerin kaybolması

Suriyede Türk gazetecilerin kaybolması -Gazeteci Hamit Coşkunun babası Ali Coşkun, 56 gün aradan sonra oğlunu görmenin mutluluğunu yaşıyor -Baba Coşkun: Tek beklentimiz, oğlumuza bir önce kavuşmak (Fotoğraflı-Görüntül


KOCAELİ (A.A) - Suriyede kaybolan Türk gazeteciler Adem Özköse ve Hamit Coşkunun, İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım ile görüşmesinin fotoğraflarının basına yansımasının ardından, Coşkunun Kocaelide yaşayan babası Ali Coşkun, 56 gün aradan sonra oğlunu görmenin mutluluğunu yaşıyor.
     Baba Coşkun, Karamürseldeki evinde, AA muhabirine, oğlunu görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
     Oğlundan uzun zamandır haber alamadıkları için büyük bir üzüntü duyduklarını belirten Coşkun, Kamuoyunda bilgi kirliliği vardı. Ağır yaralı olduğuna dair bir şeyler söyleniyordu dedi.
     Oğlunun televizyonda görüntülerini gördüğünü ifade eden Coşkun, Görüntüleri televizyondan izledik. Ağabeyi aradı ve bazı görüntülerin yayınlandığını söyledi. Biz de açtık hemen izledik. Görüntüleri görünce sevinçten şok olduk, çok sevindik diye konuştu.
     Oğlunun sağ ve sağlıklı olduğunu görünce rahatladığını kaydeden Coşkun, Bugün görüntülerde sağ ve sağlıklı olduğunu gördükten sonra, artık oğlumun yanımıza gelmesini bekliyoruz. Tek beklentimiz oğlumuza bir önce kavuşmak dedi.
     Süreç içinde Coşkun ve Özköse ile irtibata geçmek için sivil toplum kuruluşları, hükümet ve muhalefet partilerinin büyük çaba gösterdiklerini anlatan Coşkun, şöyle konuştu:
     İHH İnsani Yardım Vakfından ve bu işleri organize edenlerden Allah razı olsun. İlgili bütün sivil toplum kuruluşları, iktidar, muhalefet partilerine teşekkür ediyorum. Hepsi ellerinden geleni yaptılar. Hala da konuyla ilgilenmeye devam ediyorlar. Oğluma bir an önce kavuşmak istiyorum. İçişleri Bakanımız da sürekli bizi oğlumuz hakkında bilgilendiriyor ve endişelenmeyin diye teselli ediyor.
     (KY-TE-NC-TAR)
<< Önceki Haber Suriyede Türk gazetecilerin kaybolması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER