Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası

Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası -Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde Suriyeyi Unutmayalım adlı fotoğraf sergisi açıldı


RİZE (A.A) - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde Suriyeyi Unutmayalım adlı fotoğraf sergisi açıldı.
     Gül Yetiştirenler Derneği (Gül-Der) tarafından üniversitenin İlahiyat Fakültesi bahçesindeki serginin açılışına, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, Gül-Der Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hasan Ayık, Gül-Der Başkanı Taner Erol ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
     Ayık, burada yaptığı konuşmada, Suriyede insanlık dramı yaşandığını belirterek, Bu duruma sessiz kalamayacağımız için bazı fikir kulüpleri ile ortaklaşa sergi açtık. Amacımız Rize halkına Suriyede yaşanan feryadı duyurmak dedi.
     İnsanları, Suriyede yaşanan drama duyarlı hale getirmek istediklerini ifade eden Ayık, Küçük bir sergi ama etkisi büyük olacak. Sergi insanların bilincini, şuurunu buraya doğru yöneltecek diye konuştu.
     Erol ise Suriye Halkıyla Dayanışma Haftasına sergi ile destek vermeyi amaçladıklarını vurgulayarak, Sergi ile dikkatleri bir kez daha Suriyede yaşanan katliama çekmek istiyoruz. Bir an önce bu acının dinmesini bekliyoruz dedi.
     Sergi, üç gün ziyaret edilebilecek.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER