Suriyeli iki çocuk denizde kayboldu

Suriyeli iki çocuk denizde kayboldu -Ülkelerindeki olaylardan kaçarak ailesiyle Hatayın İskenderun ilçesindeki yakınlarının yanına yerleşen iki Suriyeli çocuktan birinin cesedi bulundu


HATAY (A.A) - İskenderun ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde kaybolan iki Suriyeli çocuktan birinin cesedi bulundu.
     Alınan bilgiye göre, birkaç gün önce ülkelerindeki olaylar nedeniyle Suriyenin Halep kentinden kaçıp İskenderundaki yakınlarının yanına sığınan Suriyeli ailelerin 3 çocuğu serinlemek için denize girdi.
     Boğulma tehlikesi geçiren çocuklardan biri çevredeki vatandaşların yardımıyla sahile çıkmayı başardı. Diğer iki çocuk ise denizde gözden kayboldu.
     Olayın polise bildirilmesi üzerine sahil güvenlik ekiplerinin desteğiyle arama çalışması başlatıldı. Çevredeki teknelerin de katıldığı çalışmalar sonucunda bir süre sonra dalgıçlar tarafından 10 yaşındaki Yusuf Sarcanın cesedi bulundu.
     Sarcanın cansız bedeni İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaybolan diğer çocuk için ise arama çalışmaları sürüyor.
    
     Muhabir: Ömer Soylu
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Suriyeli iki çocuk denizde kayboldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER