Suruçtaki TYÇP listesine itirazlar

Suruçtaki TYÇP listesine itirazlar


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Suruç ilçesindeki Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) listesine yapılan itirazların, Kurban Bayramının ikinci günü neticeye bağlanacağını bildirdi.
     Milletvekili Gök, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TYÇP kapsamında işe alınacak bin kişilik listeye yönelik bazı vatandaşların itirazda bulunduğunu belirtti.
     Söz konusu itirazların değerlendirilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından müfettiş görevlendirildiğini vurgulayan Gök, şunları kaydetti:
     Şaibe ve dedikodulara yer verilmemesi ve bazı kesimlerin bundan faydalanmaması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik konuyla ilgili müfettiş görevlendirdi. Müfettişlerin hazırlayacağı rapor, Bakanımız Çelike sunulacak. Sayın Bakanımız Faruk Çelik Kurban Bayramının ikinci gününde bayramlaşma için geleceği ilçemizde listeye itirazlara ilişkin nihai kararı verecektir.
     Suruçta, TYÇP kapsamında bazı resmi kurumlarda çalıştırılmak üzere işe alınacak bin kişilik listeye bazı vatandaşlar zaman zaman itiraz etmiş, küçük arbedeler yaşanmıştı.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Öztürk / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Suruçtaki TYÇP listesine itirazlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER