Suşehriden kısa kısa

Suşehriden kısa kısa -Belediye, Her Mahalleye Bir Oyun Grubu Projesi kapsamında tüm mahallelere çocuk oyun grubu kuracak


SİVAS (A.A) - Suşehri Belediyesi, Her Mahalleye Bir Oyun Grubu Projesi kapsamında tüm mahallelere çocuk oyun grubu kuracak.
     Belediye Başkanı Sedat Sel, Aspasya Parkı Sosyal Tesislerinde yaptığı açıklamada, çocukların güzel zaman geçirmeleri için bu projeyi başlattıklarını belirtti.
     İlçede birçok yerde çocuk oyun grubu olduğunu ifade eden Sel, Bazı mahallerimizde ise hiç oyun grubu bulunmamaktadır. Bizler de bu nedenle çocuklarımız için oyun grupları kuracağız. Çünkü bir mahallede olan oyun grubuna o mahallenin çocukları geliyor. Fakat başka bir mahallemizdeki çocuğumuz, çocuk oyun grubunun olduğu mahalleye uzak olmasından dolayı gidemiyor. Bu nedenle her mahallemizde belediyeye ait yerler üzerine oyun gruplarını kuracağız. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Yaz sezonuna yetiştirmeyi hedefliyoruz diye konuştu.
    
     -Suşehri Timur Karabal MYO yolu ışıklandırıldı-
    
     Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu (MYO) yolundaki ışıklandırma çalışmaları tamamlandı.
     Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratcı ve ÇEDAŞ işbirliğiyle yolun ışıklandırma çalışmalarının tamamlandığını aktaran okul yetkilileri, emeği geçenlere teşekkür etti.
    
     -Eski terminal yeri galericiler sitesi olacak-
    
     Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, eski terminal alanının galericiler sitesi olması için çalışmaların başladığını belirtti.
     Eski terminal yerinde incelemelerde bulunan Sel, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yeni yapılan şehirlerarası otobüs terminalinin hizmete girmesiyle, eski terminal alanında bulunan yazıhanelerinin boşta kaldığını hatırlatan Sel, İlçe Trafik Komisyonunun, ilçe merkezinde bulunan oto galericilerin şehir dışına çıkartılma kararıyla, bizler de Suşehri Belediyesi olarak eski terminal alanının uygun olduğunu belirledik. Bu konuda çalışmalarımıza hemen başladık. Kısa süre içerisinde bu yazıhanelerin bulunduğu yerdeki tadilat çalışmaları tamamlanarak, galerici esnafımıza tahsis edilecek. Gelişen ve büyüyen ilçemizin güzel bir görünüm kazanması için elimizden gelen tüm imkanları kullanıyoruz diye konuştu.
     Sel, tadilat yapılan iş yerlerinin sayısının 14 olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehriden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER