Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Adıyamanspor Teknik Direktörü Gönülaçar: -İnşallah bu muhteşem taraftarımızın desteğiyle ligde kalacağız


ADIYAMAN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyamanspor Teknik Direktörü Mehmet Gönülaçar, taraftarın desteğiyle ligde kalacaklarını söyledi.
     Gönülaçar, yaptığı açıklamada, hafta sonu kendi evinde ligde küme düşmeme mücadelesi veren Derince Belediyesporu ağırlayacaklarını belirtti.
     Maça iyi hazırlandıklarını ve taraftar desteğiyle maçtan 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını aktaran Gönülaçar, pazar günü ligde kalma adına çok önemli bir maça çıkacaklarını kaydetti.
     Derince maçının çok önemli olduğuna dikkati çeken Gönülaçar, şunları kaydetti:
     Gerek biz gerekse futbolcularımız pazar günü kendi evimizde karşılaşacağımız Derince Belediyespor maçının öneminin farkındayız. Bu maça stres yapmadan sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah bizim için 6 puan değerinde olan bu maçı kazanarak ligde kalma adına önemli bir galibiyet elde etmiş oluruz.
     Hedefimiz ligin ikinci yarısında en azından kendi evimizde hiç maç kaybetmemek. Fikstür avantajını da kullanarak bu hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Taraftar tek kelimeyle muhteşem. Geçen sezonda bu takımın başında görev yapmıştım ama bu sezon taraftarı çok farklı gördüm. İnşallah bu muhteşem taraftarımızın desteğiyle ligde kalacağız.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER