Suşehrinde kısa kısa

Suşehrinde kısa kısa -İlçede bir iş yeri, başlattığı lastik oteli uygulaması kapsamında kışlık lastik taktıran müşterilerinin yazlık tekerlerini emanete alıyor


SİVAS (A.A) - Suşehri ilçesinde bir iş yeri, başlattığı lastik oteli uygulaması kapsamında kışlık lastik taktıran müşterilerinin yazlık tekerlerini emanete alıyor.
     Suşehri Sanayi Sitesinde 5 yıldır lastik tamirciliği yapan Bayram Ekinci (33), AA muhabirine yaptığı açıklamada, lastik oteli uygulamasına 4 yıl önce başladıklarını belirtti.
     İlk dönem 4 kişinin lastiklerini emanete bıraktığını ifade eden Ekinci, bu sezon ise 60 kişinin lastiklerini emanet ettiğini söyledi. Uygulamaya ilginin gün geçtikçe arttığını anlatan Ekinci, İlçemiz gün geçtikçe geliştiğinden dolayı, insanlarımızın lastiklerini koyacak yerleri yoktur. Özellikle kiracı olarak duranların bu konuda daha çok sıkıntısı oluyor. Biz de vatandaşa hizmet olması açısından bu uygulamaya başladık. İş yerimizin üst katı ile kiraladığımız depolarda lastikleri muhafaza altına alıyoruz diye konuştu.
     Vatandaşların uygulamadan memnun olduğunu belirten Ekinci, bu konuda olumlu tepkiler aldıklarını, emanete alınan lastikler için de herhangi bir ücret almadıklarını ifade etti.
     Lastiklerin üzerine karışmaması için sahiplerinin isimlerini yazdıklarını kaydeden Ekinci, Bize emanete bırakılan lastiklere gözümüz gibi bakıyoruz. Çünkü müşterilerimize mahcup olmak istemiyoruz dedi.
     Lastik değiştiren Abdullah Yayla ise kışlık lastiklerini aracına taktırdığını, yazlık lastikleri ise emanet olarak lastikçiye teslim ettiğini söyledi.
     Hasan Pehlivanoğlu da lastik otel uygulamasından çok memnun olduğunu belirtti. Lastiklerin muhafazasının çok önemli olduğunu anlatan Pehlivanoğlu, Lastiklerin çatlamaması için en muhafazalı yerin burası olduğunu düşünüyorum. Çünkü bazı vatandaşlar sıcak yerlere lastiklerini koyuyor. O zaman, o lastikler eğiliyor, çatlıyor ve kullanılmıyor. Bu nedenle burada daha iyi muhafaza ediliyor diye konuştu.
    
     -Sarıyer Sivil Savunma Birliği ekibinden Sele ziyaret-
    
     Sarıyer Belediyesi Sivil Savunma Birliği üyeleri, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Seli ziyaret etti.
     Sel, bir cenazeye katılmak üzere ilçeye gelen ekip üyelerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Sarıyer Belediyesi tarafından kurulan birliğin önemli çalışmalara imza attığını belirten Sel, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Gençi kutladı.
     Sivil Savunma Birliği üyeleri ise kendilerine sıcak ilgi gösteren Belediye Başkanı Sedat Sele teşekkür etti.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehrinde kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER