Suşehri ilçesinden kısa kısa

Suşehri ilçesinden kısa kısa -İlçede Avcı Eğitim Kursu açılacak


SİVAS (A.A) - Suşehri Avcılar Derneği ve Suşehri Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliğiyle Avcı Eğitim Kursu açılacağı bildirildi.
     Suşehri Avcılar Derneği Başkanı Mehmet Aydoslu, kursun Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda verileceğini belirtti. 10 gün sürecek kursu başarıyla tamamlayanlara sertifika verileceğini ifade eden Aydoslu, Avcı olmak isteyen vatandaşlarımız kursumuza kesinlikle başvurmalı. Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopisi, öğrenim belgesi, 95 lira harç parası ile derneğimize müracaat edebilir dedi.
    
     -AK Parti İlçe Teşkilatı, Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi-
    
     AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve yönetim kurulu üyeleri, Suşehri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.
     Kooperatif başkanı Mahmut Kılıçtan kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi alan Yüce, Kooperatif üyesi şoförlerimizin bir takım sıkıntıları var. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için doğru çözümler bulacağız dedi.
     Teşkilat olarak her hafta bir sivil toplum kuruluşunu ziyaret etme kararı aldıklarını ifade eden Yüce, sıkıntıları dinleyerek çözüm yolları bulmaya çalıştıklarını belirtti.
    
     -Suşehrinde altyapı çalışmaları-
    
     Suşehri ilçesinde altyapı çalışmaları devam ediyor.
     Bir firmanın Kemalpaşa Mahallesinde devam eden çalışmalar kapsamında, şebeke atığını mahallede boş bir araziye bırakmasına İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratcı, tepki gösterdi.
     Gölet haline gelen arazide açıklama yapan İratcının tepkisi üzerine olay yerine gelen firma yetkilileri, suyun önünü açarak sulama arkına bıraktı. Belediye yetkilileri de olay yerine gelerek, firma yetkilileriyle görüştü.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehri ilçesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER