Suşehri ilçesinden kısa kısa

Suşehri ilçesinden kısa kısa -Suşehri Anaokulu öğrencileri, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Suşehri Atatürk Ortaokulu Anaokulu öğrencileri, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
     İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratcı, ziyarette, polisin görevleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İratcı, Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın polisi tanımaları ve gelecekte mesleki anlamda kendilerine bir hedef olarak belirlemeleri önem arz etmektedir dedi.
     Suşehri Atatürk Ortaokulu Müdürü Naci Yıldırım ise polislik mesleğini çocuklara tanıtmak ve polislik hakkında çocukları bilgilendirmek için ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Öğrenciler ziyaretin sonunda, Başkomiser Engin Keskin, komiser yardımcıları Bilgehan Kaymak ve Muammer Çalışkan ile polis memurlarına çiçek verdi.
    
     -Türk Eğitim-Sen, istişare toplantısı düzenledi-
    
     Türk Eğitim-Sen Suşehri Temsilciliği, Suşehri Belediyesi Aspasya Sosyal Tesislerinde istişare toplantısı düzenledi.
     Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Muzaffer Karadağ, toplantıda, Türk Eğitim-Senin varlık gerekçesi ezan ve bayraktır. Kravat takmayarak yapılan tepkiler boşunadır. Bunlar öğretmenin onurunu yükseltmez, esas mesele ayaklar altına alınan onurumuzu tekrar kazanmaktır. Bunun için sendikamızın yetkili yapılması gerekir ifadelerini kullandı.
     Toplantıya Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Gölova ilçelerinde bulunan Türk Eğitim-Sen temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehri ilçesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER