ta hastane sorunları masaya yatırıldı

ta hastane sorunları masaya yatırıldı


MARDİN (A.A) - Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şemsettin Döğücü başkanlığında Mardin genelinde bulunan hastanelerin sorunları masaya yatırıldı.
     Midyat Devlet Hastanesinde, hastane başhekimlerin katıldığı toplantıda konuşan Genel Sekreter Döğücü, hafta sonunda hastane yöneticileri ile bir araya gelerek, Mardin-de sunulan sağlık hizmetlerinin daha kaliteli olması için çalıştıklarının söyledi.
     Döğücü, şöyle konuştu:
     Örneğin herhangi bir hastanemizde kullanılmayan veya stoklarında fazla olarak bekleyen malzemelerin ihtiyacı olan hastaneye kısa sürede devrinin yapılacak bununla hem kaynaklar verimli kullanılarak atıl kapasitenin önüne geçilecek hem de vatandaşlarımızın daha iyi sağlık hizmet almalarını sağlanacaktır. Bu konuda da kısa süre içerisinde önemli mesafeler kat ettik. Mardin Devlet hastanesinde bulunan KETEM (Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi) Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi-ne taşıyarak orada hizmet vermesi sağlandı. Böylece Mardin Devlet Hastanesinin ihtiyacı olan ilave 6 poliklinik odasını hastaneye kazandırdık. Bu da daha fazla hastanın uzman hekimlerimizle bir araya gelmesini sağlayacaktır.
    
     Muhabir: Selahattin Erol/İbrahim Sincar/Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber ta hastane sorunları masaya yatırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER