TAGİD, Kamu Hastaneleri birliği genel sekreteri

TAGİD, Kamu Hastaneleri birliği genel sekreteri Çağı ziyaret etti


TEKİRDAĞ (A.A) - Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği, (TAGİD) Yönetim Kurulu ve Sağlık Komitesi üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Tekirdağ Genel Sekreteri Uzman Dr. Yakup Çağı ziyaret etti.
     Çağın, makamında yapılan ziyarette, TAGİD yönetim kurulu başkanvekili Tevfik Ayhan, yönetim kurulu adına Çağa hayırlı olsun dileğinde bulundu.
     Dernek olarak, Kamu Hastaneleri Birliğinin her zaman yanında olduklarını ifade eden Ayhan, zaman içinde ortak çalışmalar gerçekleştirmek istediklerini de belirtti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çağda, göreve yeni geldiklerini belirterek, Kamu Hastaneler Birliğinin yapılanma sürecinin devam ettiğini ifade etti.
     Tekirdağ ilinde ve ilçelerde hastanelerin durum tespiti yapılarak ihtiyaçların belirleneceğini söyleyen Çağ, şunları kaydetti:
     Tekirdağda, TAGİD gibi sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak faaliyetler gerçekleştirmek istiyoruz. Tekirdağ ve ilçelerinde hastanelerimizi iyileştirmek ve standartlarını yükseltmek için elimizden gelini yapacağız.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber TAGİD, Kamu Hastaneleri birliği genel sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER