Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman:

Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman: Görüntü ve gürültü kirliliğinin önüne geçmek, trafiği de rahatlatmak için çöpleri gece topluyoruz


SAKARYA (A.A) - Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, görüntü ve gürültü kirliliğinin önüne geçmek, trafiği de rahatlatmak için çöpleri gece topladıklarını söyledi.
     Özkaraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin her geçen gün geliştiğini belirterek, temizlik işlerinin sağlıklı bir şekilde yapılması için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.
     Temizlik işlerinde kullanılan sıkıştırmalı çöp toplama aracıyla gündüz saatlerinde toplanan çöplerin bundan sonra gece toplanacağını dile getiren Özkaraman, İlçemizde görüntü ve gürültü kirliliğinin önüne geçmek ve trafiği rahatlatmak için çöpleri gece topluyoruz. Vatandaşlarımız evlerindeki ya da iş yerlerindeki çöplerini poşetleyerek çöp toplama saatlerinde kendilerine en yakın konteynerlere, konteyner olmayan yerlerde ev ve iş yerlerin önüne bırakmalarını istiyoruz. Temiz bir Taraklı için vatandaşlarımızın katkısını bekliyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: İzzettin Kömürcü
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER