Tarsusta Avukatın Gözünden Hayat fotoğraf sergisi

Tarsusta Avukatın Gözünden Hayat fotoğraf sergisi


MERSİN (A.A) - Mersin Barosu Tarsus Temsilciliğine kayıtlı 11 avukatın çektiği fotoğraflardan oluşan Avukatın gözünden hayat adlı fotoğraf sergisi açıldı.
     Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen, Mehmet Bal galerisinde düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, meslektaşlarının çok güzel fotoğraflar çektiklerini belirterek sergide fotoğraflaır yer alan avukatları kutladı.
     Mersin Barosu Tarsus temsilcisi Aliye Özcan ise, hukukun insanı ve ona ait olan herşeyi tanıyabilme sanatı olduğunu dile getirerek Bu nedenle avukatlar haftası kapsamında Hukuk bir sanattır sloganıyla Mersin Barosu Tarsus avukatları olarak, bu yıl 2ncisini düzenlediğimiz sergimizde fotoğraf vesilesiyle avukatın gözünden insana ve hayata bakarak, hayatın değişik renklerini, hikayelerini sizlerle paylaşmak istedik dedi.
     Nuran Arıkan, Tülay Sevgi Can, Serap Kırış, Cennet Balkaya, Meltem Başol, Ayşe Bostancı, Ünzile Küçüköner, Duran Küçünöner, Banu Levent, Aliye Özcan ve Cansu Payzının 56 fotoğrafından oluşan sergi 14 nisana kadar açık kalacak.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsusta Avukatın Gözünden Hayat fotoğraf sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER