Tarsusta Örnek Sürücü ye Kaymakamdan Teşekkür

Tarsusta Örnek Sürücü ye Kaymakamdan Teşekkür belgesi


MERSİN (A.A) - Tarsusta geçtiğimiz günlerde gidecekleri yeri çıkaramayan 6 yaşlı kadını geriye dönerek, tarif ettikleri yere kadar götürerek örnek bir davranış sergileyen Halk Otobüsü sürücüsüne Kaymakam Orhan Şefik Güldibi tarafından teşekkür belgesi verildi.
     Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, makamına kabul ettiği 65 nolu Halk otobüsü şoförü Halil Uzunu (34) bu örnek davranışından dolayı kutlayarak, insani değerlerin var olduğunun önemli bir göstergesi olduğunu belirtti.
     Böyle bir davranışla insani değerlerin var olduğunu gördüklerini ve bu örnek davranışın herkese örnek olmasını dileyen Güldibi, Sürücü arkadaşımız Halil uzun, Altaylılar mahallesinde otobüsten inecekleri yeri bilmedikleri için bocalayan 6 yaşlı bayanı, geriye dönerek inecekleri yere kadar götürme inceliğini göstermiştir. Nezaket ve insani davranışların azaldığı günümüzde yaşlı insanlara gösterdiği bu güzel davranışın toplu taşıma hizmeti veren araç sürücülerine şevk vereceğine inanıyorum dedi.
     Halk Otobüsleri yöneticisi Kasım Takan ile birlikte Kaymakam Güldibini ziyaret eden 13 yıllık halk otobüsü şoförü Halil Uzun ise, Ben görevimi yaptım. Birgün hepimizin yaşlanacağız. Bayanlar ayrıca yabancıydılar ve Tarsusu bilmiyorlardı diye konuştu.
     Güldibi, teşekkür belgesini verdiği Halil uzunu kutladı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Tarsusta Örnek Sürücü ye Kaymakamdan Teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER