Tarsusta Sarıkamış Şehitleri ile Kucaklaşma projesi

Tarsusta Sarıkamış Şehitleri ile Kucaklaşma projesi -Proje kapsamında 47 öğrenci Sarıkamış Şehitleri 98. Yılı Anma Gününü etkinliklerine katılmak üzere Sarıkamışa uğurlandı


MERSİN (A.A) - Tarsus Emniyet Müdürlüğü ile Milli Eğitm Müdürlüğünce hazırlanan Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı destekli Sarıkamış Şehitleri ile Kucaklaşma projesi kapsında 47 öğrenci Sarıkamış ilçesine uğrurlandı.
     Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, halk eğitim merkezi önünde gerçekleştirlen uğurlama töreninde, öğrencilerin Sarıkamış Şehitleri 98. Yılı Anma Günü anma etkinliklerine katılacaklarını belirterek, Öğrencilerimizin tarihimizi, kültürümüzü öğrenmeleri ve tarihi olayların yaşandığı mekanları görmeleri açısından bu tür projeleri önemsiyoruz. Bu tür organizasyon ve projelerin öğrencileri kaynaştırdığının bilinci ile geçmişte de çeşitli projeleri hayata geçirmiştik dedi.
     Uğrulama törenine AK Parti Mersin Miletvekili Ahmet Uzun, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Jandarma Komutanı Binbaşı Kazım Bahadır Ersoy ve veliler katıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsusta Sarıkamış Şehitleri ile Kucaklaşma projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER