Tarsus Aile Destek Merkezi hizmete açıldı

Tarsus Aile Destek Merkezi hizmete açıldı


MERSİN (A.A) - Türkiye genelinde 6 ilde yapımı tamamlanan Aile Destek Merkezlerinin açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.
     Merkezlerin bulunduğu illere bağlanan Erdoğan, merkezlerin açılışını yaptı. Tarsustaki merkezin açılışında Başbakan Erdoğanın karşısında Vali Hasan Basri Güzeloğlu yer aldı. Erdoğann Hayırlı Olsun komutuyla merkezin açılışı gerçekleştirilirken, Vali Güzeloğlunun beraberinde eşi Ayşe Güzeloğlu, Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz merkezin açılış kurdelesini kesti.
     Açılış sonrasında merkezi gezen Güzeloğlu, merkezde açılan pasta yapma kursunda imal edilen ve üzerinde Tarsus Sevdalıyız ifadelerinin yer aldığı pastayı, beraberindekilerle birlikte kesti.
     Güzeloğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bu merkezlerin Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğanın himayelerinde yürütülen önemli yatırımlar olduğunu belirterek, Aile destek merkezleri, toplumun merkezi olan aileyi ve ailenin merkezindeki her kişiyi kucaklayan noktalardır. Bugün Tarsusta bulunan 8 tane buna benzer hizmet noktamızda bine yakın kursiyerimiz, 300e yakın gencimiz ve 100e yakın kreş hizmeti alan çocuğumuz var. Devletimiz her insanı bir merkez alan, insanı yaşat ki devlet yaşasın mantığıyla hareket eden bir bakışla çalışmalarını gerçekleştiriyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Tarsus Aile Destek Merkezi hizmete açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER