Tarsus Anıt Lions Kulübü Sakatlar Derneği

Tarsus Anıt Lions Kulübü Sakatlar Derneği üyelerine iftar yemeği verdi


MERSİN (A.A) - Tarsus Anıt Lions Kulübü, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini Sakatlar Derneği Tarsus şubesi yöneticileri ve üyeleriyle birlikte yedi.
     Şehir Parkı içindeki Sakatlar Derneği bahçesinde verilen iftar yemeğine, Tarsus Belediye Başkan yardımcısı Behçet Sarı, Lions Kulüpleri Bölge Başkanı Ömer Ruhi Eryurt, geçen dönem Başkanı Sevinç Nursal, Kleopatra Lions Kulübü Başkanı Duygu Hıdıroğlu, Sakatlar Derneği Tarsus şube Başkanı Ali Çelik, Görme Engelliler Derneği şube Başkanı Fikri Topuz ve üyelerden oluşan yaklaşık 250 kişi katıldı.
     Belediye Başkan yardımcısı Behçet Sarı konuşmasında, milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan böyle dönemlerde Anıt Lions Kulübünün, Ramazan ayında, Sakatlar derneği üyelerine verdiği iftar yemeğinin anlamlı olduğunu söyledi.
     Tarsus Anıt Lions Kulübü geçen dönem Başkanı Sevinç Nursal, iftar yemeği öncesi yaptığı konuşmada, iftar yemeğine katılanlara ve yemeğin sponsoru olan Aydın Üstündağ ve eşi Aysu Üstündağa teşekkür ederek, Ramazan da, barışın ve hoşgörünün sürekli kılınması, toplumun tüm katmanlarında uzlaşma kültürünün yerleşmesi için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini vurgulayarak, Türkiyenin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Lions Kulüpleri olarak topluma karşılıksız hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.
     Ramazanın toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığını, manevi duyguların arttığını belirten Sevinç Nursal, Ramazan ayında dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulup, birlik, beraberlik ve dayanışmanın artması gerektiğini ifade etti.
     Sakatlar Derneği Tarsus şube başkanı Ali Çelik ise konuşmasında, her yıl kendileriyle birlikte iftar yemeğinde bir araya gelen Anıt Lions Kulübü başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek, hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının tüm sorunların çözümünde etkili olacağını dile getirdi.
     İftar yemeği, okunan Kuran-ı Kerim ve dua ile sona erdi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Tarsus Anıt Lions Kulübü Sakatlar Derneği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER