Tarsus Kaymakamı Güldibi ve Başsavcı Temizel,

Tarsus Kaymakamı Güldibi ve Başsavcı Temizel, Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti


MERSİN (A.A) - Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ve Cumhuriyet BaşsavcıYavuz Temizel, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şeni makamında ziyaret etti.
     Güldibi, Başsavcı Yavuz Temizel ile birlikte inşaat çalışmalarında sona yaklaşılan yeni Adliye Sarayında incelemelerde bulunduklarını, Tarsusun her türlü sorununa her zaman olduğu gibi büyük duyarlılık gösterdiklerini söyledi.
     Tarsusta trafik kontrol ve denetimlerinin sıkı ve sistemli bir şekilde sürdüğünü ifade eden Güldibi, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odamızın değerli başkan ve yöneticileri de tüm şoför ve sürücülerin trafik kurallarına uymaları konusunda gerekli uyarıları yapmaktadır dedi.
     Güldibi, otobüs, mavibüs ve taksi, tanker ve kamyon şoförlerinin trafik kurallarına harfiyen riayet etmeleri gerektiğine dikkat çekerek, Kurallara uymak ve dikkatli olmak her zaman önemli ve gereklidir. Temennimiz trafik kazalarının hiç olmamasıdır. Bunu sağlamak için tüm araç sürücülerinin ve yayalarımızın kurallara uymaları gerekmektedir diye konuştu.
     Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ise Kaymakam Orhan Şefik Güldibi ve Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Temizelin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şoför esnafının sorunlarını anlattı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus Kaymakamı Güldibi ve Başsavcı Temizel, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER