Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı,

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, SGK İl Müdürü Gülpakı ziyaret etti


MERSİN (A.A) - Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne atanan Mehmet Gülpakı ziyaret etti.
     Şoförler Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Mersin İl Müdürlüğüne atanan Mehmet Gülpaka yeni görevinde başarılar dileyen Duran Şen, Tarsusun Türkiyenin 54 vilayetinden büyük bir ilçe olduğunu ve il olmayı çoktan hak etmiş olmasına rağmen il yapılmadığını belirtti.
     Şen ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK İl Müdürü Mehmet Gülpak ise SGK için reform olarak adlandırılan Genel Sağlık Sigortasında 2012 yılı itibariyle Mersin ilinin önemli oranda gelişmeler kaydettiğini ifade etti.
     Sosyal güvencesiz hiç kimsenin kalmamasını hedeflediklerini, bu yılki stratejilerinin kayıt dışı ile mücadele ve vatandaşlara sosyal güvenlik bilincinin aşılanması olduğunu belirten Gülpak, şunları kaydetti:
     Amacımız sigortalı ve işverenlerimize güzel ülkemize yakışır nezakette ve titizlikte hizmet vererek, vatandaş memnuniyetini sağlanmaktır. Mersin il genelinde sosyal güvenlik kapsamında toplam 345 bin 684 aktif çalışan SGKlı bulunmaktadır. Bunun 203 bin 127si 4/a kapsamlı SSKlı, 91 bin 145i 4/b kapsamında Bağ-Kurlu, 51 bin 412si ise 4/c kapsamında emekli sandığı kapsamındadır.
     Gülpak, ayrıca Tarsusa yapılmakta olan modern SGK hizmet binasında inşaat çalışmalarının da hızla devam ettiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Nurdan Mısırlıoğlu Toros
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER