TASİADın yeni binası tanıtıldı

TASİADın yeni binası tanıtıldı


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Taşkıner, derneğin yeni logosu, binası ve kurumsal yapısıyla dünden daha hızlı ve güçlü olduğunu söyledi.
     Taşkıner, derneğin yeni binasının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Tekirdağlı iş adamlarının dünya pazarında daha etkin olmaları, yeni pazarlar bulmaları, yeni bakış açısı yakalamaları, yurt dışındaki pazarları yerinde analiz etmeleri ve iş adamlarına yön verilmesi amacıyla kurulan derneğin barış ve sevgiyle toplumsal kalkınmanın ve kentin gelişmesini amaçladığını bildirdi.
     Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) ve Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) üyesi TASİADın üyelerine hizmet sunan iş dünyasının aktif bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Taşkıner, Artan paydaşları ile iç pazarın vizyon sahibi işletmecilere yetmediği gerçeği ile dış pazarlara yoğunlaşmanın zorunluluğunu bilen TASİAD, sınırları kaldırarak dünyanın dört bir yanında yeni pazarlara yelken açmaktadır diye konuştu.
     TASİAD Genel Sekreteri Hasam Yaşa, toplantıya katılan gazetecilere yeni binayı gezdirerek, özellikleri hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber TASİADın yeni binası tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER