TAŞIKO Başkanı Sarıahmetoğlu:

TAŞIKO Başkanı Sarıahmetoğlu: -TAŞIKO taşıma sektöründe Batı Karadeniz Bölgesinin en büyük kuruluşudur


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (TAŞIKO) Başkanı Ahmet Sarıahmetoğlu, kooperatifin taşıma sektöründe Batı Karadeniz Bölgesinin en büyük kuruluşu olduğunu bildirdi.
     Sarıahmetoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla TAŞIKOda verdiği yemekte yaptığı konuşmada, kooperatif ve kamyonculuğun zor bir meslek olduğunu belirtti.
     Olumsuz hava şartlarına rağmen birçok kamyoncunun, sanayi kuruluşlarının mallarını en yakın zamanda pazara indirme çabasında olduğunu hatırlatan Sarıahmetoğlu, TAŞIKOnun ilde bulunan birçok sanayi kuruluşunun bel kemiği olduğunu savundu.
     TAŞIKOnun geçmişinden beri Kastamonuya büyük faydalarının olduğunun altını çizen Sarıahmetoğlu, şunları kaydetti:
     TAŞIKO, taşıma sektöründe Batı Karadeniz Bölgesinin en büyük kuruluşudur. Kooperatifte 600 kamyoncu arkadaşız. Birlik ve beraberliği hiçbir zaman elimizden bırakmadık. Türkiye genelinde para kazanarak Kastamonu ekonomisine geri döndürüyoruz. Buradan, Hakkarisinden Vanına kadar gidiyoruz. Kazandıklarımızı da Kastamonuda harcıyoruz. Sanayicilerimizin yanında bizlerin de Kastamonuya petrolüyle alışverişleriyle katkı sağladığını düşünüyorum.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber TAŞIKO Başkanı Sarıahmetoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER