Taşovada Sosyal Güvenlik Haftası etkinliği

Taşovada Sosyal Güvenlik Haftası etkinliği


AMASYA (A.A) - Taşova Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Kenan Bal, 13-19 tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Atatürk Ortaokulu ve Yeşilırmak İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.
     Bal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Akkoyunlu ile birlikte öğrencileri ziyaret ederek, SGK tarafından hazırlanan kitapları hediye etti.
     Sosyal Güvenlik Haftasının 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlandığına işaret eden Bal, bu nedenle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Kurumsal hedeflerinden de bahseden Bal, bilgi işlem teknolojisine önem vererek kurumda hizmetlerin kalitesini artırmak, nüfusun tamamını kapsayan güçlü ve sürdürülebilir vatandaş odaklı hizmet ilkesinin gereği olarak etkin, süratli ve kaliteli hizmet sunabilmenin temel hedefleri olduğunu vurguladı.
     Bal, "Sosyal Güvenlik Haftasının ülkemizin tüm kesimleri için kutlu olmasını, bu haftanın Sosyal Güvenlik bilinci ve anlayışının yaygınlaşmasına katkı sağlaması temennisi ile personelimizin ve tüm Taşova halkının Sosyal Güvenlik Haftasını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşovada Sosyal Güvenlik Haftası etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER