Taşova Belediyesi dijital arşiv sistemine geçiyor

Taşova Belediyesi dijital arşiv sistemine geçiyor


AMASYA (A.A) - Taşova Belediyesinin dijital arşiv ve evrak yönetim sistemine geçeceği bildirildi.
     Belediye Başkanı Özgür Özdemir, belediyenin tüm birimlerde uygulamaya soktukları Elektronik Belge Yönetim Sistemi (Dijital Arşiv) ile kağıt israfının önüne geçilmesi yanında zaman, iş ve yer kaybının engellendiğini söyledi.
     Başlatılan dijital arşivleme sistemi sayesinde belediyenin hizmet kalitesinin artırılmasını ve israfın önlenmesini planladıklarını belirten Özdemir, Bugünden itibaren tüm belgeleri dijital ortamda arşivlemeye başladık. Çok yakında kuracağımız arşiv birimi ile geçmişe yönelik arşivleme çalışmaları da yapacağız. Belediyemizdeki tüm birimlerde uygulanan dijital arşivleme sistemiyle istenilen her belge anında bulunarak işleme alınacak ve vatandaşlarımız bekletilmeden işlemleri tamamlanacaktır diye konuştu.
     Dijital arşiv sisteminin, hem vatandaş hem de belediye için önemli bir yenilik olduğunu ifade eden Özdemir, Modern belediyecilik hizmetlerinde önemli bir atılım olan bu sistem, evrakta tahribat, değişme, kaybolma gibi olumsuzlukları ortadan kaldıracak. Artık bundan sonra istenilen evraka zahmetsiz, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabileceğiz dedi.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşova Belediyesi dijital arşiv sistemine geçiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER