Tatvanda koordinasyon toplantısı yapıldı

Tatvanda koordinasyon toplantısı yapıldı


BİTLİS (A.A) - Tatvanda Vali Veysel Yurdakul başkanlığında, il genelindeki kurumların katılımıyla, koordinasyon toplantısı yapıldı.
     Tatvan Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda, ilçe merkezi ve köylerde vatandaşların, sorun ve sıkıntıları konuşularak, çözüm için fikir alışverişinde bulunuldu.
     Toplantıda, il merkezi ve ilçelerin daha da kalkınması, gelişmesi, halkın rahatının sağlanması, insanlara istihdam alanlarının oluşturulması konuları ele alındı.
     Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Vali Yurdakul, sorun ve sıkıntıların çözümü konusunda ilgili kamu kurum amirlerinden yapılması gerekenler konusunda insanların bilgilendirilmesini istedi.
     Yurdakul, ayrıca çözüm üretilerek, sorun ve sıkıntıların giderilmesi için çalışma yürütüleceğini belirtti.
     Toplantıda, afet kodu, işsizlik, sağlık, yol, okul, altyapı, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, köye dönüş konuları ele alındı.
     Toplantıya, Vali Yardımcıları Alp Eren Yılmaz ile Akif Pektaş, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Özel, il genelindeki tüm kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanda koordinasyon toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER