Tatvan Kaymakamı Yılmaz, Bursaya atandı

Tatvan Kaymakamı Yılmaz, Bursaya atandı


BİTLİS (A.A) - Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesiyle, Bursanın Yenişehir ilçe kaymakamlığına atandı. Tatvan Kaymakamlığına ise Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Murat Erkan getirildi.
     Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tatvanda 2 yıllık görev süresi boyunca birçok projeyi hayata geçirdiğini ve ilçede güzel günlerinin geçtiğini söyledi.
     Kendisinin de artık Tatvanlı olduğunu belirten Yılmaz, Tatvandaki görev süresinde, misafirperverlikten ödün vermeyen tüm Tatvanlılara teşekkürlerini iletti.
     Yılmaz, şöyle konuştu:
     Tatvanda 2 yıl içinde güzel işler yapmaya çalıştık. Kimseyi kırmadan ve incitmeden işlerimizi yürütmeye çalıştık. Bu konuda da başarılı olduğumuza inanıyorum. İki yıl kısa denebilecek bir süre değil. Bu 2 yılda çok şey yaptık. Tatvanda bundan sonra benim ikinci memleketim. Bundan sonraki süreçte gittiğim her yerde Tatvandan, Tatvan insanının misafirperverliğinden ve güzelliğinden bahsedeceğim. Tatvan her geçen gün gelişiyor. İnşallah benden sonra gelecek olan kaymakamlarımız da bu gelişime daha da katkı sunarak, Tatvanın daha iyi yerlere gelmesini sağlayacak.
     Yılmaz, Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Murat Erkana da yeni görevinde başarılar diledi.
     Kaymakam Yılmazın tayin haberine oldukça üzüldüklerini belirten Tatvanlı vatandaşlardan Nihat Baran, Kaymakamımızı çok seviyoruz. 2 yıl içinde ilçemize çok büyük katkıları oldu. Kaymakamımızın tayininin çıkması bizleri üzse de inşallah kaymakamımızın daha büyük şehirler de daha büyük çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar diyorum dedi.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvan Kaymakamı Yılmaz, Bursaya atandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER