Tavşanlıdan kısa kısa

Tavşanlıdan kısa kısa -Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Kongresi


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı Esnaf Kredi ve Kooperatifinin Olağan Kongresinde başkanlığa, Yasin Demirci yeniden seçildi.
     Kooperatif binasındaki kongrede konuşan AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, esnafın kredilerle desteklendiğini ve bu desteklerle esnafın 2023 yılı vizyonu doğrultusunda güçlendirildiğini bildirildi.
     Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de esnafa verilen devlet desteğinin, büyüme hedeflerine yansıdığını dile getirdi.
     Demirci de Tavşanlı Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ile diğer sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğine önem verdiklerini söyledi.
     Daha sonra yapılan seçime tek listeyle katılan Demirci, yeniden başkanlık görevine seçildi.
     Kongreye, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Bursa, Kütahya ve Kütahyanın bazı ilçelerinden Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin yöneticileriyle esnaf ve sanatkarlar katıldı.
    
     -Suriyeli mağdurlar için ilaç kampanya
    
     (Fotoğraflı)
    
     İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Tavşanlı Temsilcisi İlhan Dirgin, Suriyedeki iç savaş mağdurlarına destek amacıyla ilçede ilaç kampanyası başlattıklarını bildirdi.
     Dirgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeryüzü Doktorları Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Karabacakın Emet ilçesinde başlattığı çalışmalara destek olmak amacıyla Tavşanlıda kampanya başlattıklarını belirtti.
     Tavşanlı halkının, yardım kampanyalardaki duyarlılığının yüksek olduğunu anlatan Dirgin, toplayacakları ilaçların Suriyeye gönderileceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tavşanlıdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER