TEB ve AGD arasında kredi protokolü

TEB ve AGD arasında kredi protokolü


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Afyonkarahisar Şubesi ve Kadınana Şubesi yöneticileri arasında, kredi protokolü imzalandı.
     AGD Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan TEB Afyonkarajisar Şube Müdürü Abdullah Kayrım, TEB olarak iki şubenin bulunduğu Afyonkarahisar il merkezinde, AGD üyelerinin 30 bin liraya kadar olan kredi taleplerinin yanı sıra tüm bankacılık işlemleri için seferber olacaklarını, kredili veya kredisiz, her türlü bankacılık ihtiyaçlarına cevap verebileceklerini bildirdi.
     Kayrım, TEB olarak 2005 yılından itibaren güncel olarak il merkezinde 2 şube ile hizmet verdiklerini belirterek, Genel olarak Dükkana Şenlik ismi ile bir kampanyamız bulunmakta, bu anlaşma ile bu kampanyadan siz değerli dernek üyelerinin de faydalanacağını düşünmekteyim. Kampanyamız 2013 yılının Mayıs ayına kadar geçerli olacak olup, ihtiyaç halinde 30 bin liraya kadar yüzde 0.85 faiz oranı ve 600 lira dosya masrafı ile ilgili talepleri karşılamak istemekteyiz. Taksitli ticari-esnaf kredisinden yararlanan üyeler, aynı zamanda bankanın İşyerim Güvende Sigortası ürününe sahip oldukları takdirde bankacılık hizmetlerinde indirimlerden faydalanabilecekler. Dernek üyesi esnafların yanı sıra gazeteci olarak maaşlı çalışan personeller de, düşük faizle kredi kullanabilecek.
     AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları ise böyle bir protokolün yerel medyaya büyük avantajlar sağlayacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TEB ve AGD arasında kredi protokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER