Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor Teknik Direktör Kaya: -Şayet sıralamada bir yeri hedefliyorsak puan kaybına tahammülümüz yok, kaybın olmaması gerektiği bir süreçteyiz


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Şayet sıralamada bir yeri hedefliyorsak puan kaybına tahammülümüz yok, kaybın olmaması gerektiği bir süreçteyiz dedi.
     Kaya, GAP Vadisi Tesislerinde idman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Ankara deplasmanından aldıkları galibiyetin sevincini yaşadıklarını belirtti.
     Rakiplerinin puan kaybettiği haftada galip gelmenin ciddi bir avantaj sağladığını ifade eden Kaya, karşılaşmadan çıkaracak dersleri ise unutmadıklarını söyledi.
     Kaya, bu hafta seyircileri önünde karşılaşacakları Bucaspor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Buca aynı puanda olduğumuz bir ekip. Bu maçı sıralamadaki yerimizi belirleyecek bir maç olarak görüyorum. Onlar 2 hafta üst üste güçlü rakipleri karşısında puan aldı. Buca ilk yarıdaki Buca değil, daha oturmuş ve iyi bir ekibe sahip. Tecrübeli oyuncuları devreye girmiş bir ekip. Bizim de bu maçı kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Şayet sıralamada bir yeri hedefliyorsak puan kaybına tahammülümüz yok, kaybın olmaması gerektiği bir süreçteyiz. Moralli atmosferde maça hazırlanan arkadaşlarım gerçekten önemli bir müsabakaya çıkacak. Umarım o gün seyirci rekoru kırarız, bütün taraftarı yanımıza bekliyoruz.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER