Tek

Tek-Art Medya Grubunun yeni hizmet binası açıldı


TRABZON (A.A) - Trabzonda uzun yıllardır hizmet veren Karadeniz Gazetesi, Zigana TV, Zigana Radyo ve TV-EMden oluşan Tek-Art Medya Grubu yeni hizmet binasına taşınarak hizmete başladı.
     Hizmet binasının açılışına Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum örgütü başkanları ile davetliler katıldı.
     Vali Kızılcık, açılışta yaptığı konuşmada, Trabzonda çok önemli bir medya merkezi kurulduğunu ifade ederek, Son derece modern bir medya merkezi kuruldu. Ayrıca bu yatırım istihdam anlamında da şehrimize yapılmış fevkalade bir katkıdır dedi.
     Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise Karadeniz Gazetesinin bölgenin en önemli gazetelerinden biri olduğunu vurgulayarak, Tesisleri de bu yeni binasıyla birlikte, bölgemize büyük bir katkıda bulunacak diye konuştu.
     Tek-Art Holding Yönetim Kurulu Başkanı Soner Yılmaz, halkın sesini tüm Türkiyeye, tüm dünyaya duyurmak istediklerini belirterek, Memleketimize daha çok katkı sağlamak istiyoruz. Kendi topraklarımıza biraz daha bizden bir şeyler eklemeye çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER