Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Şampiyon Kulüpler

Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri -Elecom Sport Roma: 59 - Galatasaray: 97 -Galatasaray, grubunu lider olarak tamamladı Salon: Sinan Erdem Hakemler: Max Kindervater xxx (Almanya), Clara Baque


İSTANBUL (A.A) - Galatasaray, İstanbulda devam eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri (IWBF Champions Cup) A Grubundaki son maçında İtalyanın Elecom Sport Roma ekibini 97-59 mağlup ederek, grubunu lider olarak tamamladı.
     Karşılıklı basketlerle geçen karşılaşmanın ilk periyodu 23-21 üstün geçen Galatasaray, ikinci periyotta Filipski ve Özgürün skorer oyunuyla farkı açmaya başladı ve devreyi 52-32 önde bitirdi.
     İkinci yarıda Knowles ve Luszynski ile etkili olan sarı-kırmızılı takım 3. periyot tamamlanırken, farkı 29 sayıya (78-49) çıkardı. Galatasaray son periyotta da üstün mücadelesini sürdürerek, karşılaşmadan 97-59 galip ayrıldı.
     Organizasyonda dün Almanyadan Rollis Zwickau ve İngiltereden Capital Aces ile oynadığı karşılaşmaları da kazanan sarı-kırmızılı ekip, böylece 3te 3 yaparak, grubunu lider tamamladı.
     Engelsiz Aslanlar, bugün saat 17.30da B Grubunu ikinci olarak tamamlayacak takım ile eleme maçı yapacak.
     Bu arada, A Grubunda oynanan günün diğer karşılaşmasında ise Capital Aces, Rollis Zwickauyu 70-52 mağlup etti.
     (ERC-ÇET-KAF)
<< Önceki Haber Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Şampiyon Kulüpler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER