Tekirdağda Markalaşma ve Tecrübe Paylaşımı konferansı

Tekirdağda Markalaşma ve Tecrübe Paylaşımı konferansı


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneğince (TASİAD) Markalaşma ve Tecrübe Paylaşımı konferansı düzenlendi.
     TASİAD konferans salonunda düzenlenen konferansa katılan LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Tekirdağın stratejik konumuyla önemli bir ticaret ve sanayi şehri olduğunu söyledi.
     Türkiyenin yıllık ortalama yüzde 5 büyüme hızı ile 2030 yılında 2,8 trilyon dolarlık milli gelire ve 23 bin 60 dolarlık kişi başı milli gelire ulaşabileceğine dikkati çeken Küçük, Türkiye, marka ekonomisine geçerse ilave katma değerle ekonomik büyümede her yıl bir puan artış sağlar. Böylece, her yıl yüzde 6 büyüyerek, 2030 yılında 2,75 trilyon dolara ve kişi başı milli gelirde 30 bin 500 dolara ulaşır dedi.
     TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı da TASİADın yeni ofis binasındaki ilk faaliyetlerinin Vahap Bey ile başlamasının kendileri için uhutulmaz bir hatıra olacağını belirterek, Kendisine de bizi kırmayarak katıldığından dolayı ayrıca teşekkür ederim. TASİAD olarak birçok başarılı iş adamını burada ağırlamaya devam edeceğiz diye konuştu.
     Etkinliğe çok sayıda iş adamı katıldı.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Tekirdağda Markalaşma ve Tecrübe Paylaşımı konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER