Tekirdağda kaçak operasyonu

Tekirdağda kaçak operasyonu -Eritre, Myanmar ve İran uyruklu 30 kaçak yakalandı -Kaçaklara aracılık ettikleri iddiasıyla Ukrayna uyruklu 2 kişi tutuklandı


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağda Eritre, Myanmar ve İran uyruklu 30 kaçak yakalandı, kaçaklara aracılık ettikleri iddiasıyla Ukrayna uyruklu 2 kişi tutuklandı.
     Bir ihbarı değerlendiren Tekirdağ Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karaevli köyü yakınlarında yaptıkları kontrolde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen Elitre, Myanmar ve İran uyruklu 30 kişiyi yakaladı. Deniz kenarında bekleyen teknenin durumundan şüphelenen jandarma ekipleri, durumu Marmaraereğlisi Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi.
     Sahil Güvenlik ekiplerince durdurulan teknede gözaltına alınan Ukrayna uyruklu İgor K. ve İgor Y, kaçakları yurt dışına götürmek amacıyla beklediklerini itiraf etti.
     Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 30 kaçak ise jandarmadaki işlemlerinin ardından sınır dışı işlemleri için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Pasaport ve Yabancılar Şubesine götürüldü.
    
     Muhabir: Ergin Akgün / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Tekirdağda kaçak operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER