Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Tekirdağ Valisi Yerlikayaya ziyaretler


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Valisi Ali Yerlikayaya ziyaretler sürüyor.
     Tekirdağ Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Yerlikayayı bugün, Osman Taşseten başkanlığında İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri, Ziraat Bankası Bölge Müdürü Mahmut Şencan ile Ziraat Bankası Tekirdağ Şube Müdürü Egemen Pakdil, Çorlu Kızılay Derneği Başkanı Selime Dodurga, Tekirdağ Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Mehmet Yılmaz ve Lütfi Çebi başkanlığında Çebi Aile Derneği üyelerinin ayrı ayrı ziyaret ettiği bildirildi.
    
     -Tekirdağ Belediye Başkanı Dalgıç, Ordulular Derneğinin açılışına katıldı
    
     Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Çerkezköy Ordulular Derneğinin açılışına katıldı.
     Dalgıç, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ile birlikte Çerkezköye giderek, Çerkezköy Ordulular Derneğinin açılışına katıldı.
     Dalgıç, açılışta yaptığı konuşmada, Tekirdağlılık bilinciyle Çerkezköyde buluştuklarını ifade ederek, derneklere önem verdiklerini söyledi.
     Açılışa, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhanın yanı sıra, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, Dernek Başkanı İbrahim Eren ile birçok dernek üyesi ve vatandaş katıldı.
    
     -Moskovanın Şifresi ekibi Çorluda
     -Moskovanın Şifresi isimli sinema filmi
     oyuncuları Çorluda sevenleriyle buluştu
    
     (Fotoğraflı)
    
     TEKİRDAĞ (AA) - 11.12.2012 - Moskovanın Şifresi isimli sinema filminin oyuncuları Çorluda sevenleriyle bir araya geldi.
     Orion Alışveriş Merkezindeki sinemada yapılacak olan gala gösterimi için Çorluya gelen oyuncular, burada sevenleriyle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Filmin başrol oyuncuları Alper Kul, Ruhi Sarı, Salih Kalyon, İsrafil Köse ve Çetin Altay, sinema severler ve halk tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
     Filmin başrol oyuncularından Alper Kul yaptığı açıklamada, ilk filmleri olan Sümelanın Şifresi Temelden sonra, serinin ikinci filmi olan Moskovanın Şifresi Temeli de çektiklerini belirterek, il il gezerek gala gösterimlerine katıldıklarını kaydetti.
     Kul, açıklamasında ayrıca, filmin büyük bir kısmını Trabzonda çektiklerini ifade ederek, Çorludan sonra gala gösterimlerinin Ankara ile devam edeceğini de söyledi.
    
     Muhabir: Ergin Akgün-Coşkun Bozyel
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER