Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Çorlu belediyesi ek meclis toplantısı yapıldı


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Belediye Meclisinin ek toplantısı gerçekleştirildi.
     Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında, Çorlu Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen, Nisan ayı olağan toplantısının devamı niteliğindeki toplantıda, Nisan ayı olağan meclisinde imar komisyonuna görüşülmek üzere havale edilen Ergene 2, Türkgücü, Velimeşe Islah OSB Revizyon 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarına askı süresince yapılan itirazlar, imar planı değişiklik talepleri ve imar komisyonunun bu doğrultudaki raporları görüşüldü.
     İmar Komisyonu Başkanı Nazmi Aydoğmuş tarafından Çorlu Belediye Meclisine sunulan imar komisyon raporları, belediye meclisince oylanarak kabul edildi.
    
     -Kulüp başkanlarından Baysana ziyaret-
    
     Çorlu Belediyesince maddi destek verilen kulüplerin başkanları, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysana teşekkür ziyaretinde bulundu.
     Başkanlık makamında yapılan ziyarette, Çorlu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Çorluspor, Çorlu Sanayispor, Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorlu Şifagücü Kulübü, Çorlu Sağlıkspor, Çorlu Yıldızspor, Çorlu Yeşiltepespor, Çorlu Aslanspor, Çorlu Fenerspor Kulüplerinin başkanları, Baysan ve yardımcıları ile bir araya geldi.
     Çorludaki spor kulüplerinin başkanları adına bir konuşma yapan belediye meclis üyesi Ali Çimen, spor ve sporculara verilen destek ve yapılan spor tesislerinden dolayı teşekkür etti.
     Baysan da belediyenin tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında bilgi vererek, spora verilen desteğin artarak devam edeceğini söyledi.
    
     -Kapaklı Belediyesine ziyaret-
    
     Kapaklı Kırklareliler Derneği Başkanı Ülkü Pehlivan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalıyı makamında ziyaret etti.
     Mandalı, ziyarette yaptığı konuşmada, Kapaklının çeşitli bölgelerden göç aldığını söyledi.
     Derneklerin ilçeye ayrı bir renk kattığını belirten Mandalı, "İşte bu renklilik içinde yer alan Kapaklı Kırklareliler Derneği de ilçemizde çeşitli faaliyet ve aktivitelerle bu kültür hareketliliğinin içerisinde yer almaktadır. Derneklerimize Kapaklı Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde destek ve katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.
     Pehlivan da belediye başkan Mandalıya teşekkür etti.
    
     -Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü
    
     Tekirdağda, Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, şehitler anısına mevlit okutuldu.
     Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kurban kesimiyle başlayan etkinlik, Rüstem Paşa Camisinde okunan mevlitle devam etti.
     Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen, etkinlikte yaptığı konuşmada, polisin vatandaşlar için güven anlamına geldiğini söyledi.
     Gürlen, şunları söyledi:
     "Düzenin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması, kısaca bütün vatandaşlarımızın hayatlarını güven ve huzur içerisinde sürdürebilmeleri için kesintisiz olarak günün 24 saatinde görev yapan fedakar polis teşkilatının ve özellikle Tekirdağ polisinin, polis haftasını kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."
     Etkinliğe, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve emniyet mensupları katıldı.
    
     Muhabir: Ekip / Yavuz Karaduman / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER