Tekirdağ Emniyet Müdürü Yılmaz, AAnın Yılın

Tekirdağ Emniyet Müdürü Yılmaz, AAnın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen, Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.
     Yılmaz, AA foto muhabirlerinin objektiflerine yansıyan ve 36 kareden oluşan Yılın Fotoğrafları galerisini inceleyerek, Ankarada kış, Anne ve çocuğu kağıt toplama mesaisinde, Çiftçinin kış hazırlığı ve Çadır kentin ikizleri başlıklı fotoğrafları beğendi.
     AA muhabirlerinin çektikleri fotoğrafın tamamını güzel bulduğunu belirten Yılmaz, fotoğrafların doğal olması ve anı yansıtmasının önemli olduğunu söyledi.
     Yılmaz, Muhabirler, zor şartlar olmasına rağmen çok güzel fotoğraflar çekmiş. Zor anlarda böyle anı yansıtan fotoğraflar yakaladıkları için muhabirleri kutluyorum dedi.
     AA fotoğraf editörlerince belirlenen seçkide, aralarında Washington Post, New York Times, The Guardian, Le Figaro gibi dünya medyasının önemli yayın organlarında yankı uyandıran siyaset, spor, doğa gibi çeşitli kategorilerden fotoğraflar ve foto muhabirlerince yapılan fotoröportajların özel kareleri de yer alıyor.
     Dünya kamuoyunun gündemindeki Arakan, Suriye, Gazzenin yanı sıra Akçakaleye düşen top mermisi, Hatay ile Suriye arasında kalan Suriyelilerin dramı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlunun hayatını yeni kaybeden Filistinli için ağlaması, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın fotoğraf sanatçısı Ara Gülerin fotoğrafını çekmesi gibi Türkiye gündemini de etkileyen fotoğraflar, oylamaya sunulanlar arasında bulunuyor.
     Türkiyeden 23, yurt dışından 13 olmak üzere 36 karenin yer aldığı Yılın Fotoğrafları galerisine, http://yilinfotografi.aa.com.tr üzerinden oy verilebilmek için bugün son gün.
    
     Muhabir: Ergin Akgün/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Tekirdağ Emniyet Müdürü Yılmaz, AAnın Yılın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER