Tekirdağ emniyetinde terfi töreni

Tekirdağ emniyetinde terfi töreni


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağda terfi eden emniyet mensuplarına apoletleri takıldı.
     Polisevinde düzenlenen törende konuşan Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Türk Polis Teşkilatının, vatandaşların can ve mal güvenliği için yetkilerini anayasadan ve kanunlardan alan bir teşkilat olduğunu ifade etti.
     Kemelek, Türkiyedeki insanların can ve mal güvenliğinden sorumlu olan emniyet teşkilatımızdır. Polisler, aynı zamanda riskli bölgelerde de görevlerini yerine getiriyor. Gerek polis teşkilatımız, gerekse diğer emniyet güçlerimiz, ülkemizde huzur ve güveni sağlamak için yoğun çalışmalar içindeler diye konuştu.
     Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz da terfi eden polis memurlarını kutlayarak polislerin, rütbeleriyle birlikte sorumluluklarının da artacağını söyledi.
     Konuşmaların ardından 22 emniyet mensubuna apoletleri protokol üyeleri ile aileleri tarafından takıldı.
     Bu arada, 2. sınıf emniyet müdürlüğünden 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Mücahit Dürük ve Leyla Aza Yılmaz tarafından plaket ve hediye verildi.
     Törene, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, Tekirdağ 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, Tekirdağ Belediye Başkanvekili Ali Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Tekirdağ emniyetinde terfi töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER